Goedkope wintersport Oostenrijk!

Wintersport Gerlos

Gerlos is een wintersportplaats in Oostenrijk. De plaats staat bekend om het bruisende uitgaansleven. Een wintersport Gerlos is dan ook zeer populair onder de jongeren, de plaats is hier helemaal op ingesteld. In de horeca en discotheken werken vooral Nederlanders en er komen vele Nederlandse artiesten naar de plaatst toe.


Het voordeel van Gerlos is dat het echt een wintersport plaats is vol entertainment. Heel het dorp is ingesteld op toerisme waardoor je naast wintersport ook nog vele andere bezigheden kan hebben. Kortom: Ben jij op zoek naar een wintersport vakantie met je vrienden? Dan is een wintersport Gerlos een echte aanrader. De plaats heeft aantrekkelijke pistes en een fantastisch uitgaansleven.


Wintersportvakantie Gerlos
Gerlos is de ultieme bestemming voor een wintersportvakantie. Ieder jaar trekken de Nederlandse toeristen weer in grote getalen naar dit Tiroler skigebied en dat is natuurlijk niet voor niets het geval. Gerlos is een bruisende plaats die van alle faciliteiten is voorzien. Bovendien is er een directe verbinding vanuit het dorp naar het Zillertal Arena skigebied met zijn 166 kilometer aan piste. Een onvergetelijke wintersportvakantie in Gerlos is binnen handbereik.